Gastenboek

Onze gasten aan het woord (zomaar een greep uit de jaren 2013-2016; er ligt een gastenboek in het huisje, waarin onze huurders alle mogelijke reacties hebben gegeven, inclusief allerhande praktische tips!):

“Het is een ‘hemels’ huisje waar je je echt thuis voelt.”

“Vissen, ontdekken, veel lezen, spelletjes gedaan, broodjes bakken in het kampvuur….Noorwegen is voor herhaling vatbaar!”
“Dit was onze eerste ervaring met Noorwegen…..en wat voor één!”
“Ons favoriete plekje is het bankje bij de voordeur. Dat bakje koffie is nu wel erg lekker in de zon, stilte en met een prachtig uitzicht.”
(1-5-2015, Ron, Esmee, Jeroen, Anne-Marie)

“Prachtige plek, gezellig en comfortabel huis dat van alle gemakken is voorzien.”
(1-1-2015, Joost, Janine, Rosa, Nienke, Lea en Paul – Smeets)

“Ik heb erg veel genoten van het verblijf hier. Ik heb echt wat geleerd van deze plek. Geen games, TV, internet etc. ….. echt heerlijk die rust. Lekker een vuurtje stoken, hout hakken en worstjes braden. Ook heerlijk bordspelletjes met elkaar doen.” (16-jarige)
“Het verblijf hier heeft me ook filosofisch losgemaakt. Ik heb hier erg veel kunnen nadenken. Jullie teksten in de keukenkastjes gaven een zeer verwelkomende sfeer, waardoor ik mij erg goed thuis voelde hier. Ik heb voor mijzelf een andere kijk op het leven gekregen. Ik ben hier echt tot rust gekomen. Ik wens jullie en de volgende gasten nog heel veel plezier in dit huis.” (16-jarige)
(29-8-2014, Lex)

“We willen jullie hartelijk bedanken dat jullie deze mooie plek en het heerlijke huis met vreemden zoals wij willen delen. En onze complimenten voor de inrichting, heel handig al die stickertjes en aanwijzingen. Hierdoor hoef je nergens lang naar te zoeken en is alles bij de hand.”
(20-8-2014, Yvonne, Simon, David en Lize)

“Wat hebben we genoten van de afgelopen 2 weken in Noorwegen en van jullie prachtige huis. Alleen al van het huis en haar omgeving zijn we helemaal tot rust gekomen.”“Het is altijd spannend als je vooraf iets uitzoekt waarvan je denkt dat je het leuk vindt, of dit in werkelijkheid ook zo leuk is. Maar jullie huis heeft onze verwachtingen overtroffen. We hebben genoten van de mooie plek, het uitzicht op het water en de comfortabele inrichting.”
“Lize (11 maanden) had alle veiligheid op de veranda omdat die goed afgesloten kon worden.”
(20-8-2014, Yvonne, Simon, David en Lize)

“Door jullie website www.noorshuisje.nl hebben we al veel voorpret gehad! Nu hebben we het aan den lijve ondervonden: een prachtig huis en een prachtige plek, waar je helemaal tot rust komt!”
“We hebben volop genoten: wandelingen gemaakt, veel gelezen op jullie balkon …., ’s avonds gezellig spelletjes gedaan, buiten fikkie gestookt en regelmatig op het balkon gegeten.”
(12-7-2014, Sanne, Peter)

“Wij voelden alsof we een lot uit de loterij hadden gewonnen, dat wij hier in jullie huisje kunnen verblijven. Wat een prachtige natuur! En wat een gezellig huisje!”“We hebben genoten afgelopen week. We hebben gewandeld, getourd, in het vuur getuurd, naar het water gekeken en geluisterd. We zijn warm geworden in de sauna en afgekoeld in het meer. We zijn met de kano naar een eilandje gevaren en we hebben vooral genoten van alles!”
“Voor alle gasten die nog komen: wat ben jij een bofkont! Geniet van alles om je heen!”
(15-6-2014)

“Wat een geweldig stukje van de wereld hebben jullie hier! Het is net alsof je in een ansichtkaart terecht gekomen bent als je hier het balkon op stapt! En ook het huiosje is van alle gemakken voorzien, wat een luxe die sauna!”
(14-6-2014, Toon en Carine)

“Wat hebben jullie een prachtig plekje!!! Het straalt ook zoveel liefde en rust uit, het onthaasten gebeurt helemaal vanzelf.”
(5-6-2014, Hein en Didi)

“We kunnen alleen superlatieven bedenken voor jullie ‘Noors huisje’: binnen en buiten allemaal erg mooi, super, fantastisch!”“De eerste dagen waren erg warm waardoor we fantastische wandelingen konden maken, kanoën en golfen op een heel fraaie baan.”
(7-6-2014, Casper & Corinne)

“Ik vond het leuk hier. We hebben gevist en frambozen geplukt. Groetjes Max.”
“Ik vond het super leuk en ik vond het kano varen heel leuk. Groetjes Boris.”
(14-8-2013, Max, Boris, …)

 

“We komen gewoon tijd tekort om hier alles te zien en te ervaren. Allereerst waren we blij verrast toen we aankwamen bij jullie prachtige huis. Wat een genot om hier te verblijven. Van alle gemakken voorzien en een prachtig uitzicht. ’s Avonds regelmatig een vuurtje gemaakt in de vuurkorf of op de vuurplek buiten. “

“De bosbessen en frambozen werden ook al snel ontdekt wat resulteerde in iedere dag vers fruit, gewoon zo om op te eten, of lekker door de yoghurt. En natuurlijk de bosbessentaart. Heerlijk!!”

“De kano werd regelmatig gebruikt en de jongens hebben veel gezwommen en gevist.”

“Het Panorama Skicentrum geeft op de top een geweldig uitzicht.”

“We hebben hier ontzettend genoten”

“Dit geweldige huis verwelkomde ons met een heerlijke houtgeur. Wat een heerlijk huis en wat een geweldige plek. Het kan niet anders of je komt hier tot rust.”

“Als je van wandelen houdt kun je hier je hart ophalen; allemaal super goed aangegeven.”

“Mijn favoriete plek was ’s morgens met een beker thee op de veranda op het bankje en kijkend naar het meer – geweldig en rustgevend. Ook bij de voordeur hebben we diverse malen ontbeten en heerlijk is het op het grind in het hoekje kamer-keuken, lekker uit de wind.”

“We hebben hier heel erg genoten. Jullie huis is echt geweldig en maakt dat je weer helemaal bij jezelf komt.”

“Wat ben ik jullie dankbaar voor de keuze om dit huis te delen.”

“Dit is genieten 1e klas. Ik slaap hier heerlijk, loop de longen uit mijn lijf en snuif de rust diep in me op.”

“De elanden langs de weg en rennend voor de auto, de reeën die ons brutaal aankijken vanuit de berm, de vossen struinend door de struiken, de wandelingen op de berg en de meest bijzondere vogels die zich aan ons laten zien. Wisten jullie dat er ’s nachts een haasje om het huis scharrelt?”

“Het is een ‘hemels’ huisje waar je je echt thuis voelt.”

“Liefde, aandacht, warmte en begrip. Dit zijn de woorden die bij mij opkomen, maar eigenlijk wil ik gewoon niet weg..”

“Voor het eerst met het gezin hebben we een noordelijke vakantie gekozen. Dit jaar wilden we eens wat anders. En anders is het! Wow, wat een natuurschoon. We hadden al veel gezien, maar Noorwegen is de overtreffende trap.”

Deel:

Reacties zijn gesloten.