Accomodatie

Inrichting en inventaris
StoreVenn is gebouwd voor zes personen. Het is eenvoudig en comfortabel ingericht in een warme sfeer. Een hal met bergruimte geeft toegang tot de badkamer met sauna, een technische ruimte met een wasmachine, en de ruime huiskamer met een gedeeltelijk open keuken en openslaande deuren naar een grote veranda. Op de bovenverdieping over het midden van het huis zijn één grote en twee kleine slaapkamers plus WC. Het balkon ligt in de ochtendzon. Het huis is omringd door de deels overdekte veranda, waardoor je het hele jaar door veel buiten kan zitten. Buiten meubilair en barbecue zijn aanwezig.

De keuken is modern en goed ingericht met een inductie kookplaat, oven, ijskast, diepvries en afwasmachine. Serviesgoed en bestek zijn ruim aanwezig evenals een koffiezetapparaat en Nespressomachine. Basale kruiden, afwasmiddel, olie en azijn en dergelijke staan voor je klaar. Je mag overal gebruik van maken en wij vertrouwen erop dat je aanvult wat opraakt.

De ruime huiskamer met muziekinstallatie, een houtkachel en luie banken kijkt uit op het meer. In de boekenkasten vind je informatie over activiteiten in de omgeving, (wandel)kaarten, gezelschapsspelletjes en enkele (Nederlandse en Engelse) boeken.

Het terrein ligt privé, op ruime afstand van andere huizen, met een vuurplaats, plek voor schommel en hangmat en een vlak stuk voor (bal)spelletjes. Sinds kort hebben we voorts de beschikking over een trampoline, een kano en een Optimist!

Deel:

Reacties zijn gesloten.